Justin Bieber musicalben szerepelhet

Justin Bieber musicalben szerepelhet

News

A Victor Hugo regényéből készült musicalt jövő év júliusában tűzik műsorra Kanadában, és a darab producere, Cameron Mackintosh szeretne felajánlani egy szerepet benne az ország jelenleg leghíresebb „exportcikkének”, Justin Biebernek. Cameron elmondta egy hírportálnak mondta el, hogy Biebert mennyire tárt karokkal várnák.

„Egy teljesen újszerű, teljes mértékben kanadai produkciót láthat majd a közönség.” – nyilatkozta. „Nagyon szeretném Justintól meghallgatni az Üres szék, üres asztalt. Kérek mindenkit, hogy terjessze a hírt, nagyon szeretnénk, ha elvállalná a szerepet.”

Justinnak Marius szerepét szánják, aki a főhős, Jean Valjean nevelt lányába szeret bele (a sztori persze ennél bonyolultabb, de hát tessék elolvasni a regényt! :P), tehát az egyik legfontosabb szerepet.

Az garantált, hogyha Justin elvállalná a felkérést, akkor a Nyomorultak rögtön szupertrendi darabbá, és persze kedvelt olvasnivalóvá válna, aminek például az irodalomtanárok roppant mód örülnének. És hát a készítők sem panaszkodhatnának a megnövekedett bevételek miatt. Mit gondoltok, Bieber elfogadna egy ilyen ajánlatot? Hogy mutatna egy musicalben?