David Guetta nem dolgozik Paris Hiltonnal

David Guetta nem dolgozik Paris Hiltonnal

News

Maga a hír akkor terjedt el, amikor Paris Hilton kitalálta, hogy a világ első menő női house dj-je lesz (no comment), és rögtön albumot is rögzít, méghozzá híres vendégekkel. Mint pl. David Guetta. Aki valóban nagyon sok hírességgel kollaborált már (Nicki Minaj, Rihanna, Fergie, Akon stb. stb.), de határozottan azt állította, hogy a Parisszel való közös munka puszta kitaláció.

„Ez egyáltalán nem igaz.” – mesélte egy ausztrál rádióműsorban. „Paris eljött néha a F**k Me I’m Famous bulijaimra Ibizán, amit mindig nagyon csipázott szerintem. Tudom, hogy valami zenei projekten dolgozik, és mivel készültek róla képek a bulimon, talán emiatt indulhatott el ez a pletyka, hogy együtt dolgozunk. De mondom, ez nem igaz.”

Nemrég jelent meg Guetta legújabb albuma a Nothing but the Beat, amelyen jól kitombolta magát sztár-ügyileg, hiszen szerepelt rajta Snoop Dogg, Nicki Minaj, Usher, Taio Cruz, Jennifer Hudson. David imádott ilyen tehetséges énekesekkel, előadókkal dolgozni.

„Csodálatos érzés!” – örvendezett nemrégiben a sajtónak. „Úgy érzem, meg vagyok áldva, nagyon hízelgő ez nekem, hiszen magam is egy rajongó vagyok. Csodálom ezeket az embereket, akik velem együtt dolgoztak. Ez elképesztő!”

Úgy tűnik, Paris Hiltont nem találja annyira elképesztőnek…
http://video.1music.hu/clips/MV110399_DavidGuettaFtNickiMinajFloRida_WhereThemGirlsAt_MPEG2_HD_PAL.f4v