Várandós vagy kamuzós?

Várandós vagy kamuzós?

News

Tegnap óta kering a pletyka a neten, mely szerint Beyoncé igazából nem is terhes, vagy legalábbis műhasat hord a ruhája alatt. Az énekesnő szóvivője ezért nyilatkozatot adott ki ma, miszerint ez egyszerűen „nevetséges , ostoba és hazug” pletyka.

A híresztelést egy ausztráliai tévéshow felvétele ihlette. A videóból kivágott képeken ugyanis világosan látszik, hogy a terhes has teljesen összelapul, miközben az énekesnő leül. És hát a terhes hasak a legritkább esetben sem szoktak így összelapulni…

Rögtön több konspiráció is világot látott. Volt, amelyik szerint Beyoncé nem is terhes, igazából egy béranya hordja ki a gyerekét, de el akarja hitetni, hogy ő szüli meg a gyereket. Volt olyan is, hogy örökbe fogadnak, és olyan is, hogy ugyan terhes, de menőbbnek tűnik a nagyobb has, ezért hordja a protézist.

Beyoncé nem foglalkozik a pletyókkal, ma be is jelentette, hogy ruhamárkája, a House of Deréon új, kismama kollekcióval bővül. A ruhák garantáltan olyanok lesznek, hogy abban minden leendő anyuka szexisnek és nőiesnek érezheti majd magát.

Ez azért elég beteg, nem? Szerintetek mi lehet az igazság? És legfőképpen: mi történik a hasával a képen???