Rihanna megbocsátott Chris Brownnak

Rihanna megbocsátott Chris Brownnak

News

Az amerikai magazin interjújában azt mondta Rihanna, hogy sok idejét elvette a Chris Brown iránti utálat, de már végleg túltette magát az egészen. Chris 2009-ben, amikor még jártak, megverte Rihannát (magyarán: szétverte az arcát), amiért állítólag az énekes is sokat vezekelt.

„Túl sok időt töltöttem el azzal, hogy dühös voltam. – mesélte Rihanna. Most nagyon izgatott vagyok, hogy látom az áttörését. De amúgy soha nem kívántam neki szörnyű dolgokat. Soha, tényleg soha.”

Brownt egyébként 5 év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték szánalmas tettéért. Tíz hónappal az eset után kiadott egy lemezt Graffiti címmel, ami egy nyilvános bocsánatkéréssel ért fel. Azóta megjelent a F.A.M.E. (Forgiving All My Enemies – Megbocsátás minden ellenségnek), amely a Billboard 200-as albumlistáján az első helyen debütált idén márciusban. Chris karrierje tehát tényleg szárnyal.

„Hihetetlen látni, hogy milyen hosszú utat járt be.” – magyarázta Rihanna. „Annak ellenére, hogy az egész világ ellene volt. Imádom a dolgait. Mindig is nagy rajongója voltam.”

Szép dolog, hogy az énekesnő ilyen megbocsátó, de egész biztos, hogy a nők többsége erre nem lenne képes. Ti megbocsátanátok valakinek, aki torzra verte a fejeteket?
http://video.1music.hu/clips/Rihanna_-_Only_Girl_In_The_World.f4v