Trace Cyrus megnősül

Trace Cyrus megnősül

News

Tavaszi esküvőre készül a 22 éves Trace Cyrus, aki azért nemcsak arról híres, hogy ő a Disney hercegnő testvére, hanem egykori Metro Section nevű zenekaráról is. Illetve új zenekaráról, az Ashland HIGH-ról, és ruhamárkájáról, a From Backseats to Bedroomsról. Trace stílszerűen egy másik Disney-hercegnővel jött össze még 2010 májusában, a kapcsolat pedig olyan komolyra fordult, hogy megkérte a kezét. A tetkós énekes Twitterén jelentette be a jó hírt:

„Nagyon boldog vagyok, mert múlt héten megkértem a barátnőm, Brenda Song kezét, és IGENT mondott! Mindketten nagyon izgatottak vagyunk attól, hogy eljegyeztük egymást!”.

A hugica, Miley persze rögtön re-tweetelte a bejelentést:

„Alig várom, hogy Brenda is Cyrus legyen! Nem is lehetnék boldogabb a jövendőbeli sógornőm miatt!”

A 22 éves Brenda a Zac és Codey című sorozattal vált ismertté, amelyben a szuperidegesítő London Tiptont játsszotta. Tavaly már felnőttesebb filmben is kipróbálhatta magát, hiszen szerepet kapott A közösségi háló című moziban, amely a Facebook alapítóiról szól.

Augusztusban még az volt a pletyka kettejükkel kapcsolatban, hogy Brenda babát vár. Ez amiatt merült fel, mert egyszer azt írta ki Twitterére, hogy nagy „izgatottságot érez a gyomrában”. No komment, de azért kíváncsiak vagyunk, hogy vajon meddig tart majd a frigy. Persze reméljük, hogy nagyon sokáig. :)