Kelly ledagadtozta Xtinát - már megint

Kelly ledagadtozta Xtinát - már megint

News

Úgy tűnik, hogy Kelly Osbourne iszonyúan meg van elégedve új, karcsú alakjával, mert megint nem bírta ki, hogy az egykor őt ledagizó Christina Aguilerának ne szóljon be. A 26 éves reality tündérke Christina múlt heti szerkóján köszörülte a nyelvét, amelyet a Michael Jackson tribute esten viselt, és amelyet, hát igen, mi is lefikáztunk kicsit. A múltkor, kb. 2 hónapja az E! Online Fashion Police című műsorában „dagadt k***-ta” le az énekesnőt, és kárörvendett azon, hogy végre eljött az idő, amikor ő röhöghet rajta. AKkor azt is kifejtette, hogy Christina csak az a dagadt ribi lett végre, ami már születésekor is volt. Most újra ebben a műsorban jött el a savazás ideje.

Kelly egyik „zsűritársa” (a műsorban sztárok outfitjeit véleményezi a négy műsorvezető), George Kotsiopoulous természetesen lehúzó véleménnyel volt a szűkös ruciról, de hozzátette, hogy Xtina azért szerinte nem olyan nagy, olyan 36-38-as lehet a mérete. Mire Kelly nevetve anyit mondott:

„Higgy nekem. ÉN vagyok 36-38-as méretű. Az ott nem ez a méret…”

Szegény Kelly nagyon nem bír leszakadni a témáról, de hát ezek szerint nagyon mély sebet ejtett a kis lelkén az, hogy Christina annak idején beszólt neki. Mondjuk nem csak ő tette ezt, az Osbourne lány elmondása szerint még vadidegen emberek is folyton ledagadtozták.