Selena Gomez halálfélelemben él

Selena Gomez halálfélelemben él

News

A 19 éves Selena Gomez a Los Angeles-i rendőrség segítségét kérte, ahol azt javasolták neki, kérjen távoltartási végzést. Ezt gyorsan meg is tette az ügyvédjével. A rendőrség állítólag nagyon komolyan veszi az ügyet, legalábbis ez állt a bírósági dokumentumokon.

A helyzet amiért erre volt szükség valóban komolynak tűnik. Egy 46 éves férfi, bizonyos Thomas Brodnicki, aki volt már büntetve kukkolás és mások követése miatt, azt mondta a pszichológusának, hogy meg akarja ölni Selenát. A pasas állítólag háromszor is elutazott már Los Angelesbe Chicagóból, és elment Selen forgatási helyszíneire. Ráadásul azt magyarázta több embernek is, hogy beszélt Istennel, és az mondta neki, hogy ölje meg az énekesnőt.

Brodnickit egyébként múlt hónapban elmeállapot felmérésnek vetették alá, miután az utcán azzal fenyegetett meg különböző embereket, hogy kikaparja a szemüket. Azt, hogy Selenát meg akarja ölni, pont ezen az állapotfelmérésen sikerült kikotyognia a pszichiáternek.

Selena azóta „extrém” módon fél attól, hogy Brodnicki nem fogja betartani a távoltartási végzést, és valami őrültséget művel vele.

Ezt nem csodáljuk, mi is eléggé kilennénk a helyében…
http://video.1music.hu/clips/MV110519_Selena_Gomez_Love_You_Like_A_Love_Song.f4v