Jason Derülo randitanácsai

Jason Derülo randitanácsai

News

Egy rádióműsor vendégeként Jason Derülo a legkínosabb hipotetikus randihelyzetekkel találta szembe magát, amelyeket meg kellett oldania. Persze azt is csak elméletben.Kiderült például, hogyan leplezné azt, ha egy szuperromantikus vacsora közben hátsójából kellemetlen szelek távoznának.

„Ilyen esetben nagyon finoman kell megejteni a dolgot, de ha már megtörtént, akkor meg kell oldani. Például megoldás lehet, ha a székeden maradsz, nem mozdulsz, így talán nem fogja észrevenni a pukit a randink. Vagy gyorsan elkiáltod magad, hogy pincér, és akkor az eltereli a figyelmet.”

Jason arról már magától beszélt, hogy mi a teendő akkor, ha reggel olyan hölgy mellett ébredünk, aki nappal már koránt sem olyan vonzó, mint amilyennek este tűnt.

„Néha, ha az ember túl sokat iszik, akkor előfordul, hogy a lányok az elfogyasztott piával egyenes arányban egyre csinosabbnak és szexibbnek tűnnek. Szóval megtörténhet, hogy olyan csaj mellett ébredünk, aki kissé máshogy néz ki, mint amilyennek benyomva láttuk. Ilyenkor azt tudjuk tenni, hogy felkapjuk a nadrágunkat, és hevesen azt kántáljuk, hogy jaj, elkések, elkések! Mennem kell, mennem kell, nagyon fontos megbeszélésem van, teljesen elfelejtettem! Bocsi, rohannom kell. Légyszi, írd fel nekem a számod, majd hívlak…”

Ejnye Jason… Gentlemanhez illő viselkedés ez? Ti amúgy hogyan oldanátok meg ezeket a kínos helyzeteket?
http://video.1music.hu/clips/MV110528_Jason_Derulo_It_Girl.f4v