Soulja Boyt letartóztatták

Soulja Boyt letartóztatták

News

A 21 éves Soulja Boyt tegnap reggel tartóztatták le a Georgia állambeli Temple-ben, mert kereskedelmi mennyiségű marihuánát, fegyvereket, és egy rakást pénzt találtak az autójában a rendőrök. A drog és a fegyverek összértéke kb. 70.000 dollár (ez több, mint 15 millió forint) volt, tehát a kereskedelmi mennyiséget komolyan kell érteni. A nyomozás természetesen rögtön megkezdődött, a hiphop sztárt pedig ki sem engedték egyelőre a börtönből.

Soulja Boynak nem ez az első összeütközése a jardokkal, hiszen 2009-ben volt már egy kis incidense. Akkor egy klipet forgattak egy házban, amikor közeli lakók betelefonáltak a rendőrségnek, hogy a szomszédságukban levő elhagyatott épületben túl nagy a ramazuri. Soulja Boy nem volt éppen együttműködő a kiérkező rendőrökkel, így azok az igazságszolgáltatás akadályozásáért vitték be az őrsre.

Ez a mostani egy pettyet komolyabb ügynek ígérkezik, kíváncsiak vagyunk, lecsukják-e a rappert. A srác egyébiránt negyedik stúdióalbumán dolgozik, amely a Respect my Hustle címet viseli majd, és jövőre kerül a boltokba.