Taylor Swift tényleg szingli

Taylor Swift tényleg szingli

News

Az ifjú country énekesnő az Ellen Degeneres showban árulta el, hogy egyetlen pasi van, akit a szobájában maga mellett akar tudni. Ez a pasi pedig nem más, mint Elliott Stabler felügyelő az Esküdt Ellenségek: Különleges Ügyosztály című sorozatból.

„Nincsen barátom.” – mondta Taylor a showban. „Egyedül ücsörgök otthon, és nézem a Különleges Ügyosztályt. Tényleg nincs semmilyen fiúm. Olyan fiú sincs, akivel jóban vagyok, és majd egyszer a pasimmá válhat. Semmi ilyesmi nem történik körülöttem jelenleg.”

Taylor azért izonygatta ezt ennyire, mert híres arról, hogy állandóan van valakije. Legsikeresebb dalait is szakításai ihlették, úgyhogy valóban meglepő, hogy most ilyen magabiztos szingliként beszélt.

„Ha olyan lány vagy, akinek mindig szüksége van egy pasira ahhoz, hogy kigyere az előző kapcsolatodból, akkor az egy örök körforgáshoz vezet, és sosem leszel egyedül. Úgy érzem, hogy én nem akarok ilyen lány lenni. Olyan lány akarok lenni, aki számára a szerelembe esés egy ritka és különleges pillanat.”

Mi egyetértünk Taylorra. Ti hogy vagytok ezzel?