Lady Gaga filmszerepről tárgyal

Lady Gaga filmszerepről tárgyal

News

Lady Gaga nem kispályázik, ha zenéről vagy divatról van szó, miért kispályázna hát akkor, ha a filmezés kerül szóba? Kedvenc krézi énekesnőnk szeretne feltűnni a szélesvásznon is, ezért az Oscar-díjas James Cameronnal tárgyal. Na de miről is?

„Annak az ötlete merült fel, hogy a legújabb 3D technikát használják fel, de valami egészen újszerű módon.” – mondta egy forrás. „Gaga egy olyan erős személyiség, egy olyan női példakép, akivel Jim nagyon szívesen dolgozna együtt, és hát elég sok izgalmas ötlete van arra, hogyan is lehetne ezt megvaslósítani.”

De nem ez az egyetlen hír, amely arról szól, hogy Gaga a filmiparhoz közeledne. Már nyár elején is volt szó egy lehetséges filmszerepről, hiszen Quentin Tarantino elhívta új filmjének castingjára az énekesnőt, bár ezt akkor nem erősítette meg sem a rendező, sem Gaga.

Előbb vagy utóbb tehát egészen biztosan találkozhatunk Lady Gagával a mozikban, és most úgy tűnik, hogy inkább előbb... Az énekesnő beszélt már arról is, hogy szívesen rendezne, pedig a színészet nem áll tőle távol, elég, ha csak pasi alteregójára, Jo Colderone-ra gondolunk, akit nagyon is élethűen ad elő.

Szerintetek jó színésznő lenne?
http://video.1music.hu/clips/MV110516_LadyGaga_YouAndI.f4v