Justin Bieber duettet szeretne

Justin Bieber duettet szeretne

News

Cheryl Cole a brit X Factorban tűnt fel tavaly, és Európában egész szép karriert futott be. De az Egyesült Államokban még nem számít szupersztárnak, ami viszont könnyen megváltozhat, ha Justin Bieber megvalósítja a tervét. Ami az, hogy közös számot rögzít Cheryllel.

Will.i.am, aki az énekesnőt menedzseli, elképzelhetőnek tartja a közös dalt, elvégre őbiebersége nem hirtelen találta ezt ki, egy ideje már fontolgatja a felkérést.

„Elég jó haverságban vagyok Justin mentorával, Usherrel” – mondta will.i.am a Heat Magazine-nak. „Cheryl is találkozott már vele, úgyhogy lassan olyanok leszünk, mint egy kis család. Rengeteg lehetőség van kibontakozóban, úgy érzem. Justin nagy rajongója Cherylnek, és már kábé egy éve is felvetette Ushernek, hogy szívesen dolgozna vele együtt.”

Cheryl tengerentúli karrierje elég rögösen indult, elvégre kipaterolták őt az amerikai X Factor zsűrijéből, méghozzá brit akcentusa miatt. Szép válasz volna az Egyesült Államoknak, ha pont kedvenc énekesük mellett robbantana hatalmasat. (Persze csak átvitt értelemben...)

Mit gondoltok, összejön majd ez a duett?