Rihanna pajkos éjszakája

Rihanna pajkos éjszakája

News

Rihanna elmesélte egy interjúban, hogy már akkor rágerjedt Dudley O’Shaughnessyra, amikor megpillantotta őt a castingon, amelyet a We Found Love klipjéhez tartottak. A kémia kölcsönösen működött, hiszen a jeges tekintetű boxolóval máris egy párt alkotnak, méghozzá olyat, akik körül csak úgy izzik a levegő. Most Párizsban jártak, ahol is Riri beugrott egy szexshopba, és nagyjából öt perc alatt el is költött csaknem négyszázezer forintnak megfelelő eurót. A The Sun szerint az énekesnő szexis alsókat, szexjátékokat, bőrbilincset, illatos gyertyákat és fürdőolajokat vásárolt.

Egy szemtanú azt is elmesélte, hogy az énekesnő elég gyakorlottnak tűnt, hiszen nem kért segítséget vásárlás közben, célirányosan pakolta a kosarába a különböző cuccokat. A szexi shopping alatt Rihannát egy sötétített üvegű limuzin várta a bolt előtt.

„Cseppet sem volt szégyenlős, nem pironkodott, mint az ilyen helyeken a legtöbb vásárló. Fülig érő vigyorral fizetett, majd igen sietősen távozott, bepattant a kocsiba, és húzott vissza a szállodába.”

Úgy tűnik, Dudleyval volt egy igen kellemes kis éjszakájuk… Gondoltátok volna ezt Ririről?
http://video.1music.hu/clips/David_Guetta_ft._Rihanna_-_Whos_That_Chick.f4v