Justin Bieber és Usher közös karidala

Justin Bieber és Usher közös karidala

News

Usher Justin Bieber mentora, így aztán cseppet sem meglepő, hogy ő is feltűnik kedvenc szöszke kanadaink karácsonyi albumán, amelynek bevételét jótékonysági célra fordítják. Az első videó már megjelent az albumról, a Mistletoe már most több, mint 18 millió megnézéssel büszkélkedhet a Youtube-on, és most itt a következő dal, az a bizonyos közös. Ez a szám egy népszerű karácsonyi dal, a The Christmas Song (Chestnuts Roasting on an Open Fire) vagyis Karácsonyi dal – gesztenyék sülnek a nyílt tűzön feldolgozása.

„A Chestnuts Roasting on an Open Fire mindig is az egyik kedvenc karácsonyi dalom volt,” - mesélte Usher egy interjúban. „És most igazán boldog vagyok, hogy ezt Justinnal közösen felénekeltük. Az egész album tele lesz meglepetéssel, egyszerűen hihetetlen lesz!”

Az Under The Mistletoe, vagyis fagyöngy alatt címre keresztelt lemez október 31-én jelenik meg, és Usheren kívül lesz majd rajta dal Mariah Careyvel és a Boy II Mennel is.

Hallgassátok meg az új felvételt! Érzitek a sültgesztenye illatát? :) Amúgy ne vessetek ránk követ, de a klasszikus karácsonyi dal klasszikus verziója Nat King Cole-lal nekünk jobban bejön. Ti melyiket hallgatnátok szívesebben a fa alatt?