A pia ölte meg Amy Winehouse-t

A pia ölte meg Amy Winehouse-t

News

A júliusban, 27 éves korában elhunyt énekesnő életének mégiscsak az alkohol vetett véget. Legalábbis erről számolt be a londoni St. Pancras kórház halottkémje, Suzanne Greenway egy meghallgatáson. Amy vérében a még vezetéshez megengedett alkoholszint (Nagy-Britanniában ilyen is van, nálunk ugyebár zéró tolerancia van érvényben) négy és félszerese volt, ami a halottkém szerint bőven elegendő volt ahhoz, hogy leálljon a légzése, kómába essen, majd meghaljon. Drogot pedig valóban nem találtak a szervezetében.

Három üres vodkásüveg, két nagy és egy kicsi volt Amy camdeni lakásán a halálakor - csak hogy el tudjátok képzelni a mennyiséget, ami alkoholmérgezéshez vezetett. Az énekesnő orvosa, Dr. Christina Romete azt mondta, hogy Amy valóban hetek óta józan volt már, és csak a halála előtti néhány napban kezdett el inni.

Amy, a lányom címmel Mitch Winehouse, az énekesnő édesapja jövő nyáron tervez könyvet kiadni. Az eladások teljes bevételét az Amy Winehouse Foundation kapja majd, amelyet függő és nehéz sorsú fiatalok megsegítésére hoztak létre Winehouse szülei lányuk halála után.

Most, hogy kiderült az igazság, reméljük, Amy tényleg békében nyugszik.