Britney Jacko mániában szenved

Britney Jacko mániában szenved

News
Nem lehet majd könnyű dolga a Britney Spears koncertturnén dolgozó arcoknak, ugyanis Brit mostanában nehéz eset lehet. Az első és legfontosabb igénye a júliusban induló turnéjára, hogy semmiféle mérgező, vagyis egészségtelen ételt nem szolgálhatnak fel neki. Nagyon szigorú utasításokat kaptak a cateringesek, mert mostanában semmiféle gyorskaját nem ehet: semmi pizza, hamburger, fagyi vagy süti nem kerülhet az öltözője közelébe. Még a szokássá vált sört sem nyithatják majd ki neki a koncertek után, mert teljes alkoholtilalmat is fogadott az énekesnő.

Ezen kívül mániájává vált, hogy egy ideje kizárólag Michael Jackson lemezeket hallgat - megállás nélkül repeaten pörögnek nála a dalok, és a turnén sem óhajt változtatni ezen, így a személyzet azon tagai, akik nem elvakult Jacko fanok, igencsak szenvedni fognak. Britney begyűjtötte az összes MIchael Jackson koncert DVD-t, és azokat is szándékában áll majd kipakolni. Ráadásul megkérte Jackson tánccsapatát, hogy segítsen neki a koreográfiában, mert szeretné feltámasztani a pop királyának szokásait. Kicsit bizarr, nem?

Az pedig, hogy párologtatókat is kért az öltözőbe, már szinte semmiségnek tűnik, ahogyan az is, hogy a turné teljes állomásán cipelni kell vele a mini konditermét.

Nézzétek meg Jacko és Britney egy közös fellépését még a múlt évtizedből. :)