Milliárdos baba

Milliárdos baba

News

Az énekesnő és a rapper leendő gyereke vélhetőleg a földkerekség leghíresebb magzata mostanában, hiszen szegénynek már a puszta létét is rengetegen megkérdőjelezték. Beyoncé egy közeli „barátja” elkotyogta az In Touch Weekly magazinnak, hogy a híres szülőpáros híres utóda bizony leány lesz. A forrás azt is elmondta, hogy ugyan Beyoncé egy kisfiúnak is nagyon örülne, de iszonyúan boldog, hogy egy mini „Sasha Fierce”-t hord a szíve alatt. Tudjátok, Sasha Fierce Beyo színpadi alteregója.

Most, hogy már tudja, mire készüljön, az énekesnő meg is kezdte a vad babakelengye vásárlást. Természetesen a legmenőbb helyeken, Gucci és Louis Vuitton butikokban gyűjtögeti a holmikat, amelyeket a kislány csak néhány hónapig fog viselni. A bizonyos barát szerint a „család már azon izgul, hogy Beyoncé mindent megvásárol, és ők nem tudnak majd mit adni a decemberben tartandó babaváró bulin.”

Azt például már tudni lehet, hogy a bébifigyelőjük megvan, méghozzá egy gyémántberakásos darab, illetve az aranyozott bölcső is ott áll a hatalmas gyerekszobában.

Nagyon örülünk Beyoncé boldogságának, de ilyenkor akaratlanul is felmerül az emberben a kérdés, hogy mi értelme van egy újszülött számára milliókat érő cuccokat venni? Sokan váltak jó emberré ilyenek nélkül is, és abból a pénzből rengeteg kisbabát tudnának megmenteni szerte a világon…