Justin Bieber apa lett!

Justin Bieber apa lett!

News

Egy 20 éves kaliforniai lány azt állítja, hogy Justin Bieber a három hónapos gyermekének az apja. Olyannyira biztos ebben, hogy bíróságra akarja vinni az ügyet, illetve már be is perelte a szöszke kanadait. Mariah Yeater azt állítja, hogy kb. egy évvel ezelőtt jött össze Bieberrel annak egyik koncertje után a backstage-ben, és mivel a gyerek három hónapja született, a sztori eddig elvileg rendben is lehet. A lány célja az, hogy a bíróság apasági teszt elvégzésére kötelezze Justint, hogy bebizonyosodjon, valóban ő az apa. Bieber szóvivője természetesen tagadta a vádakat, elmondta, hogy teljességgel kizárt, hogy a koncert után Justin bárkivel is egyedül lehessen a backstage-ben.

„Ameddig nem láttuk a keresetet, addig csak azt tudjuk mondani, hogy ez csupán valakinek a rosszindulatú, rágalmazó fantazmagóriája, bizonyíthatóan hamis vád.” – nyilatkozta a szóvivő. „Erőteljesen azon leszünk, hogy minden törvényes eszközt megragadjunk arra, hogy jogorvoslatot kapjunk, és megvédjük Justint az ilyen és hasonló valótlan állításoktól.”

A Star magazin utánajárt a témának és megszólaltatta Mariah-t is.

„Amikor rájöttem, hogy terhes vagyok Justin Bieber gyerekével, megpróbáltam vele felvenni a kapcsolatot a képviselőin keresztül, de nem kaptam visszahívást. Július 6-án, pontosan 36 héttel és két nappal az együttlétünk után megszületett a kisbabám. Az időzítés szerint, és hát amiatt, hogy nem volt akkoriban más férfi, akitől teherbe eshettem volna, minden kétséget kizáróan Justin Bieber az apja.”

Na ehhez mit szóltok?! És vajon mit szól Selena? Vajon igaz ez?