Kavar az (ál)Bieber baba

Kavar az (ál)Bieber baba

News

Mariah Yeater, a lány, aki azt állítja, hogy Justin Biebertől született a kisbabája, csúnyán is kijöhet ebből az egész sztoriból. Hiszen ha igaz, amit mond, és az akkor 19 éves csaj valóban szexelt Justinnal a backstage fürdőjében tavaly, akkor eljárást indítanak ellene, mert a srác akkor még csak 16 éves volt. És a szigorú Kaliforniában van egy olyan törvény, amely szerint 18 év alattiakkal tilos a nemi kapcsolat, és az szexuális erőszaknak minősül. Ha nem több, mint három év a különbség a két fél között, akkor csak vétségről van szó, és ez esetben „csupán” egy év letöltendőt kap a megrontó.

Mariah a bíróságot kérte, hogy kötelezzék Justint apasági vizsgálatra. A lány ügyvédje elmondta, hogy függetlenül attól, hogy a nemi erőszak ügyében mi lesz, a kliense egy otthon levő kismama, aki csak szeretné megkapni az őt illető anyagi támogatást, illetve persze azt a tudatot, hogy a kisgyermeke biztos lehessen majd abban, hogy ki az édesapja. Justin már megszólalt az ügyben, a tévében tagadta, hogy bármi is igaz volna a történetből.

„Soha nem találkoztam azzal a nővel.” – mondta Bieber a pénteki, Today című műsorban adott koncertje előtt. „Csak el szeretném mondani, hogy az állításai nem igazak. Tudom, hogy mostantól célpont leszek, de biztos, hogy nem leszek áldozat. Ez őrület!” – tette hozzá. „Minden egyes show után a színpadról azonnal az autóhoz megyek, szóval teljesen őrült dolog, hogy ilyen vádakat hoznak fel ellenem.”

Az ügy most itt tart, december 15-ére tűztek ki meghallgatásokat.
Azért mi sajnáljuk Justint. Dehát a legtöbb nagy sztár éltében fel-felbukkan egy-egy nő, aki azt állítja, hogy az ő gyerekét szülte meg… Szerintetek vajon mi lesz a vége?