Avril Lavigne-t megverték

Avril Lavigne-t megverték

News

Egy hotel bárjában érte Avrilt és pasiját, Brody Jennert az inzultus még hétvégén. A kanadai énekesnőnek indokolatlanul mentek neki, miután véletlenül belekeveredett egy, a támadók és egy nő közötti szóváltásba. Amikor pedig Brody megpróbált közbeavatkozni, fejbe vágták egy üveggel. Később be is kellet mennie a kórházbha, hogy ellássák a sebeit. Avril is monoklival, vérző orral és más sérülésekkel hagyta el a helyszínt. Másnap a Twitterén cáfolta, hogy esetleg ő kezdeményezte volna a bunyót.

„Én nem verekszem. Nem hiszek benne. Csak hogy tisztázzam a helyzetet, elárulom, hogy megtámadott öt ember múlt éjjel, méghozzá teljesen a semmiért. Ez nem király. Szétb***ták az arcomat. A szemem befekedett, vérzett az orrom, megtépték a hajamat, megkarmoltak, horzsolások és vágások vannak rajtam. Szerintem tökre nem oké megtámadni másokat. Az erőszak SOHA nem lehet megoldás semmire.”

Jenner annyit fűzött hozzá az esethez, hogy „érdekes volt a szombat este”, és hogy egy újabb sebhellyel az arcán távozott a kórházból.

Ez egyébként nem az első eset volt, hogy Avril körül erőszakos események történnek. Idén augusztusban pl. egy koncertjén próbált rátámadni egy rajongó, aki valószínűleg inkább csak meg akarta ölelni. Illetve egy rajongóját szeptemberben ítéltek el másodfokon is gyilkosság miatt, mert az egy Avril Lavigne koncertjegyek miatt kialakult vita miatt kilencszer szúrt bele az anyjába. Ez egy kicsit azért erős...