JLo újra bepasizott

JLo újra bepasizott

News
Úgy látszik, nemcsak Madonna az egyetlen híres középkorú hölgyemény, aki szívesen csemegézik ifjú táncosok kínálatából, ha pasizásra kerül a sor. Jennifer Lopez ismét belépett a klubba, hiszen a legújabb hírek szerint már nem Bradley Cooper színésszel találkozgat, hanem egykori háttértáncosával, Casper Smarttal. A srác egyébként a Los Angeles-i Club Boulvardban táncol, és a hölgyvendégek állítólag nagyon imádják, mert mindig leveszi a felsőjét...

Casper filmekben is szerepelt már: pl. a Honey 2-ben, és a Step Up 3D-ben is ő alakította az egyik táncost. Ezen kívül pedig volt már Beyoncé háttértáncosa a 2010-es Grammy-díjátadón, és a Glee című sorozat egyik epizódjában is megcsillogtatta tudását és akrobatikus képességeit. Nicki Minajzsal is ropta egy színpadon, miután magával JLo-val is dolgozott.

A románc már hetek óta tart, de állítólag egyikük sem tervez semmi komolyat a másikkal. Hogy mi történt Bradley Cooperrel, azt nem tudni, de egyes források azt mesélték, hogy az énekesnő azért szakított a színésszel, mert a karrierjére és a gyerekeire akar inkább koncentrálni, mintsem megállapodni egy pasi mellett.

Kíváncsiak vagyunk, meddig tart majd ez a kis liezon.
http://video.1music.hu/clips/JenniferLopez_Papi_jav.f4v