The Horrors koncert vasárnap!

The Horrors koncert vasárnap!

News

Talán nem túlzás azt állítani, hogy november 20‐án a 2011‐es hazai koncertkínálat egyik legizgalmasabb eseményét jegyezhetjük. Előfordult már, hogy aktuális és neves alternatív/indie zenei produkció ellátogatott hozzánk valamelyik fesztiválra, de klubkoncerten ez az elmúlt években nagyon ritkán történt meg. November végén azonban megtörik a jég, mivel nem más, mint a The Horrors lép fel a Dürer Kert nagytermében. A már harmadik lemezének bemutatására készülő zenekar több szempontból is különleges. Első lemezükkel sikerült úgy berobbanniuk a köztudatba, hogy a hirtelen figyelmet generáló karakteres megjelenést és viszonylag egyértelmű zenét sok szkeptikus későbbi sikertelenségük zálogaként állította be.

Az együttes viszont második lemezével, a Primary Colours‐szal sikeresen rácáfolt minden kétkedésre. Olyan változást hoztak mind imázsban, mint zenében, ami rögtön az összes menő zenei blog és magazin megbecsülése mellett egy új közeg elismerését is kivívta. Harmadik lemezük, a július 11‐én megjelent Skying pedig szintén olyan meglepetéseket tartogat, ami egy új szintre röpítheti a zenekart.

A The Horrors már olyan sikereket jegyezhet, mint egy NME címlapmegjelenés, közös brit stadionturné az Arctic Monkeys zenekarral, több neves fesztiválfellépés, és még sorolhatnánk.

A november 20‐i fellépés kihagyhatatlannak tűnik , pláne, hogy könnyen lehet, utoljára láthatjuk ilyen „meghitt” környezetben a vehemens és emlékezetes koncertjeiről ismert zenekart.

Jegyárak: 3.500 Ft (elővétel) / 4.500 Ft (helyszínen)
Jegyelővétel: Dürer Kert, Speed Westend, Retrock, Wave, Musicland, CD Pince és az Eventim országos hálózatában.

klikk!
https://www.facebook.com/event.php?eid=165295216871804
http://skalarmusic.hu/