Barlow papa kiborult

Barlow papa kiborult

News

Úgy tűnik, hogy a mostanában a brit X Factor zsűrijeként tevékenykedő Gary Barlow öregszik, hiszen teljesen kiborult azon, hogy a mai videoklipekben állandóan szexet lehet látni. Azt mondta, hogy lekapcsolja a tévét, ha ilyen megy, főleg, ha a kilencéves kislánya is jelen van, mert nem akarja, hogy a gyerek ilyeneken szocializálódjon. És ezt nem poénnak szánta, ezt mesélte az OK! Magazine-nak:

„Ezek a mai videoklipek olyan szexuálisak. Egyik nap a konyhában zenét akartam hallgatni, ezért benyomtam a tévét, de olyan durva klip ment, hogy rögtön ki is kapcsoltam, mert a lányom is ott volt.”

Barlow szerint, akinek három gyereke is van (a 11 éves David, a 9 éves Emily és a kétéves Daisy), a zenei videók igenis hatással vannak a gyerekek viselkedésére.

„Igenis beszűrődik a gyerekek tudatába. Az X Factor meghallgatásain rengeteg lányt láttunk, és el sem hinnétek, miféle mozdulatokat műveltek. Csak ültem ott és arra gondotlam, hogy Jézus Mária… A múltkor öt kilencévest furikáztam, és a kocsiban Black Eyed Peas számokat énekeltek, aztán jött az, amiben az F betűs szó van, és akkor azt mondtam, hogy jól van, elég volt, megállok.”

Végülis, Gary egy apa, akinek két kislánya van, szóval érthető a háborgása. De amúgy ti egyetértetek vele?