Sel januárig parázhat

Sel januárig parázhat

News

Selena Gomeznek januárig várnia kell azzal, hogy az őt megfenyegető férfi ellen valóban három évre távolságtartási végzést hozzon a bíróság, hiszen most csak ideiglenesen tették ezt meg. A szerdai meghallgatáson a vádlott nem jelent meg. Még a múlt héten egy másik meghallgatáson a bíró úgy döntött, hogy nem volt elég bizonyíték arra, hogy Brodnickinek valóban szándékában állt elkövetni a tettet, amivel fenyegetőzött.

A 46 éves férfi azt mondta egy pszichiáternek, akihez megfigyelésre küldték, mert előtte embereket akart megharapni az utcán, hogy meg akarja ölni Selenát, méghozzá azért, mert Isten azt parancsolta neki.

A férfi ellen ideiglenesen távoltartási végzést adtak ki, de mivel most nem jelent meg a meghallgatáson, ahol arra ment ki az egész, hogy három évre terjesszék ki a végzést, a bíró úgy határozott, hogy mivel Brodnicki nem tudta magát megvédeni, elnapolja az ügyet. De azért nem hagyta teljesen pácban Selt, hiszen az ideiglenes távolságtartást az akkori meghallagtásig elnyújtotta.

Az ügy folytatására január 6-án kerül sor. Szegény Selena, nem irigyeljük...
http://video.1music.hu/clips/MV110519_Selena_Gomez_Love_You_Like_A_Love_Song.f4v