Rihanna majdnem öszemolott

Rihanna majdnem öszemolott

News

A 23 éves barbadosi énekesnő olyan dührohamot kapott néhány órával a dublini koncertje előtt pénteken, hogy a körülötte levők azt hitték, be kell szállítani a kórházba. Csak azután volt hajlandó végül kimenni a színpadra, hogy egy sírós telefonbeszélgetést folytatott mentorával, Beyoncével. Végül lenyomta a showt, ami után annyit írt ki Twitterére, hogy „Annyira üres a fejem...”

Ririnek elég kemény 10 hónapja volt, hiszen azóta nyomja a 101 állomásos világkörüli turnéját, és egy ideje teljes kimerültséggel küzd. Egy hozzá közel álló személy ezt nyialtkozta egy magazinnak:

„Rihanna egy fiatal nő, aki szeretné magát jól érezni, de most iszonyatosan lent érzi magát. Ez a kimerültségnek és a stressznek egy sajátos keveréke, emiatt bulizik olyan durván, hogy elűzhesse az agyából a zavaró tényezőket. Egy csomó olyan napja van, hogy reggel felkel, és azt sem tudja, hogy éppen melyik ország mely városában van, hiszen állandóan utazik. Egyáltalán nem lehet csodálkozni azon, hogy teljesen kivan…”

Beyoncé egyébként azt tanácsolta pártfogoltjának, hogy kicsit szedje össze magát, csinálja végig a turnét úgy, ahogy azt megígérte, majd vegyen ki legalább egy év szabadságot, amikor csakis relaxál. Ő egyébként 2009-ben pont ezt tette, egy évig szüneteltette a karrierjét, hogy férjével, Jay-Z-vel lehessen.

„Ő tudja jól – folytatta a forrás – hogy Rihannának pihenésre van szüksége, különben igen gyorsan kiég majd.”

Ririnek a december 8-i budapestivel együtt 16 állomás van még hátra a Loud turnéjából. Reméljük, addig valóban kitart majd, aztán mehet a jól megérdemelt pihire. Látjátok, hogy nem is olyan álomszerű ez a szupersztár lét?