Miley Cyrus füvezik?

Miley Cyrus füvezik?

News

A stoner a szlengben annyit, tesz, füves, és mivel Miley viccesen így nevezte magát a születésnapi buliján, rögtön beindult a pletykagépezet esetleges füvességéről. Az énekesnő a Los Angeles-i Roosevelt Hotelben tartotta a zsúrját, amin a barátai egy Bob Marleyt formázó tortával lepték meg. Miley így viccelődött:

„Onnan tudod, hogy stoner vagy, hogy a barátaid Bob Marley tortát adnak neked. Így tudhatod, hogy túl sok kib*** füvet szívsz.”

Barinője, Kelly Osbourne persze rögtön elütötte egy viccel a dolgot, emlékeztetve a jelenlévőket Miley februárban elkövetett drogközeli élményére, miszerint azért kapta. Az történt ugyanis még télen, hogy olyan képek kezdtek keringeni Mileyról, amelyeken egy bongból salviát, azaz egy látnokzsálya nevű anyagot szív. A cucc pszichoaktív, de sok helyen árulják, mert többek között Kaliforniában is legális. Tehát nem számít drognak, mégis nagy vitát váltott ki, sokan megszólták az énekesnőt még a rajongói közül is.

Kelly valószínűleg úgy gondolta, hogy az emberek túl egyszerűek, ezért a Twitterén is nyomatékosította, hogy Miley Marley tortája csak egy VICC volt, és a 19 éves sztár nem füvezik. Hiszen hogy is lehetne stoner, amikor egyszerre filmezik, turnézik és rögzít lemezt…