Jön a 3. Gaga album!

Jön a 3. Gaga album!

News

Sőt, egyes források szerint az örökmozgó énekesnő bizony már meg is kezdte a munkálatokat a harmadik albumához. A Born This Way című lemez idén májusban jött ki, a hozzá kapcsolódó turné pedig csak jövőre indul, de ez nem akadályozza meg Gagát, hogy agyban már a következő anyagon pörögjön.

„Oké, hogy csak a következő turnét tervezi, de ő örökké 25 ezer dolgot csinál egyszerre, vagy legalábbis annyi van neki betervezve.” – mondta DJ White Shadow, a Born This Way producere egy interjúban. – De szerintem a legfontosabb számára jelenleg a következő turné.”

A producer egyébként azt is elmondta, hogy azért is sanszos, hogy hamarosan elkészül a harmadik lemez, mert Gaga nagyon szeret utazás közben írni, és hát turné közben elég sokat fog utazni…

Az énekesnő múlt héten jelentette meg négyszámos karácsonyi EP-jét, a Very Gaga Holidayt, amely tartalmazza a világ talán leghíresebb karácsonyi dalát, a White Christmast is, méghozzá nagyon kellemes, oldschool verzióban. Az énekesnő egyébként tegnap bejelentette, hogy december 1-én, azaz holnapután (bár nekünk vélhetőleg már péntek hajnalban) debütál legújabb videoklipje, a Marry The Night az E! Online-on.
http://video.1music.hu/clips/MV110266_LadyGaga_Judas_MPEG2_HD_PAL.f4v