Willow Smith éve

Willow Smith éve

News

Will Smith kislánya, a most 11 éves Willow már most kvázi popsztárnak számít, pedig csak néhány dalt és klipet jelentetett meg eddig. De ami késik, az nem múlik, így aztán közeleg a lemez megjelenése is. Az apuka, Will jelentette be egy rádióműsorban, hogy szeme fényének debütáló albuma 2012 április 3-án jön ki.

A kiscsaj Whip My Hair című dala a hivatalos kislemez-toplista második helyén trónolt idén márciusban, de a 21st Century Girl és a Nicki Minaj-zsal közös Fireball is hatalmas siker volt, úgyhogy nem kell nagy jósnak lenni ahhoz, hogy azt jövendöljük, Willow lemeze hoz majd néhány dollárt dalszerzőinek és persze a Smith családnak. Willow lemeze Jay-Z kiadójánál, a Roc Nationnél jelenik majd meg, amelynek szóvivője ezt nyilatkozta a pöttöm énekesnőről:

„Nagyon lelkes a zenéléssel kapcsolatban, tele van energiával, és ez a lelkesedés fertőző. Nagyon ritka, hogy egy előadó ilyen tehetséges és ennyire kreatív legyen, pláne ilyen fiatalon.”

Willow egyébként nem csak a zenei pályán követi apukája nyomát, akiről az a hír járja, hogy újra zenélni fog, hiszen a kislány hamarosan a filmezésbe is belekóstolhat. Jay-Z még januárban jelentette be ugyanis, hogy szeretné elkészíteni az 1982-es Annie című film remake-jét (amely egyébként egy 1977-es musical filmváltozata), és a főszerepben a kis Willowt látná a legszívesebben.

Van egy olyan sejtésünk is, hogy 2012 a kis WIllow éve lesz. Csak nehogy idejekorán kiégjen.
http://video.1music.hu/clips/MV110123_Willow_21stCenturyGirl.f4v