Újra együtt a sztárpár!

Újra együtt a sztárpár!

News

A legújabb hírek szerint az énekesnő és a Forma1 sztárja még egyszer nekifutnak kapcsolatuknak, amelyet egyébként nemrég szakítottak meg. Kisebb szünetekkel négy éve voltak már együtt, és most nagyon úgy tűnik hát, hogy megkezdődhet az ötödik közös év is. Los Angelesben látták őket együtt még a múlt héten, bár akkor kicsit jeges volt közöttük a hangulat, de a bennfentesek szerint megbeszélték, hogy az elkövetkezendő hetekben találkozgatni fognak, hogy meglássák, lehet-e folytatni a románcot. A pár egy ismerőse így nyilatkozott a The Sun nevű brit lapnak:

„Fenntartani egy virágzó kapcsolatot egy F1-es szezon alatt kész küzdelem. Lewis nagyon elfoglalt, minden héten más országban tartózkodik. Amikor nem tudtak találkozni, akkor Skype-on tartották a kapcsolatot, de az nyilván nem az igazi. Lewis viszont most alig várja, hogy felszabaduljon kicsit, és lehetőleg minél több minőségi időt töltsön Nicole-lal.”

Persze nemcsak a forma 1-es versenyző nagyon elfoglalt. Nicole a koncertezés mellett az amerikai X Factor egyik zsűritagja jelenleg, úgyhogy neki is van dolga bőven.

Szerintünk összeillenek, úgyhogy szurkolunk nekik! És ti?
http://video.1music.hu/clips/MV110707_NicoleScherzinger_TryWithMe.f4v