Demi Lovato a rehabon

Demi Lovato a rehabon

News

Demi Lovato egy évvel ezelőtt jött ki abból a rehabilitációs központból, ahol étkezési zavarai és önbántalmazása miatt kezelték. Azóta megtanulta szeretni és elfogadni önmagát, és karrierjére is újra rákapcsolt, egyszóval elmondható, hogy sikeres volt a kezelés, és gyógyultam távozott. Na de akkor mit kereset ott már megint? Nem kiújuló problémái miatt kereste fel a központot, hanem éppen ellenkezőleg: hogy jó példaként szolgáljon, és olyan lányokkal beszélgessen, akik azokkal a gondokkal küzdenek, mint ő nem is olyan régen.

„Wow, micsoda inspiráló egy nap volt – írta Twitterén vasárnap – potyogtak a könnyeim, annyi emlék visszajött, amikor a Timberline Knolls klinikán jártam. Visszamentem oda, hogy gyönyörű, fiatal lányokkal beszélgessek a saját démonaikkal való küzdelemről. Remélem azzal, hogy megosztottam velük az én történetemet, kicsit segíthetek nekik a gyógyulásban. Az élet csodaszép… Mindannyian megérdemeljük!”

Az ominózus klinika egyébként egy olyan magánintézmény, amely olyan fiatal nők, lányok számára áll fenn, akik pszichés gondokkal (étkezési zavarok, érzelmi problémák, traumák, függőségek) küzdenek. Mi őszintén reméljük, hogy Demi példája itthon is sok lány számára lehet segítség.
http://video.1music.hu/clips/MV110695_DemiLovato_Skyscraper.f4v