Elvis Presley állítólagos lánya perel

Elvis Presley állítólagos lánya perel

News

Egy nő, bizonyos Lisa Johansen azt állítja, hogy valójában ő Elvis Presley lánya, akit 1977-ben a Király halála után küldtek Svédországba, mégpedig azért, mert a család féltette az életét. Őt akkor imposztorral helyettesítették, azzal a lánnyal, akit Lisa Marie Presleyként ismer a világ, (és egyébként a megszólalásig hasonlít az anyjára, Priscilla Presleyre, és magára Elvisre is). De az állítólagos igazi most igényt tart 130 millió dollárra (cirka 30 milliárd forintocskára). A 43 éves nő már el is látogatott a legendás Graceland birtokra augusztusban, Elvis halálának évfordulóján. A személyzettel is beszélt, és felvilágosította őket származásáról, illetve igényeiről. A Presley vagyon kezelői természetesen ügyvédhez fordultak, aki tájékoztatta a nőt a rosszindulatú vádaskodás és jogtalan követelések következményeiről.

Lisa Johansennek nem ez az első próbálkozása, hiszen a ’90-es évek végén írt egy könyvet Én, Lisa Marie címmel. Akkor már megírta, hogy ő valójában Elvis Presley lánya, aki 1968-ban született, és azért küldték el apja halála után, mert a család attól, hogy esetleg elrabolják, vagy bármi bántódása eshet. Svédországban új identitást kapott, hogy addig biztonságban élhessen, amíg fel nem nő, és megkapja örökségét.

A könyve egyébként bukás volt, ráadásul a kiadója is beperelte, mert visszautasította a DNS teszt elvégzését, így aztán nem tudta bizonyítani az igazát. Az akkori ügy jogászai elmondták, hogy márpedig anélkül szimplán csak őrültnek fogják őt nézni. Lisa most azt állítja, hogy múlt évben Londonban beleegyezett a teszt elvégzésébe, de annak eredményét nem hozta nyilvánosságra. Na erre varrjatok gombot. Nem érzi magát valaki Brad Pitt rég elhagyott gyermekének? Esetleg Steve Jobs törvénytelen leszármazottjának?

Szerintetek melyikük hasonlít jobban a Királyra? :)