Megvan az új Gaga-album címe!

Megvan az új Gaga-album címe!

News

A címválasztás általában egy elég nehéz feladat, mindegy, hogy újságcikkről, dolgozatról vagy éppen egy album címéről van is szó. Az ember azon töri a fejét a legtovább, elvégre össze kell foglalnia a dolog lényegét, amelynek a címe lesz. Na de Lady Gagának miért pont ez okozna nehézséget? Egy interjúban elmondta, hogy ő már választott, de azt persze nem árulta el, hogy mi is lesz a cím

„Elkezdtem írogatni, és és már meg is találtam a megfelelő nevet, és az egész album koncepciója elkezdett burjánzani és összeállni a fejemben. - mesélte lelkesen - Nagyon izgatott vagyok már, nagyon elmondanám, mi lesz, de még nem tökéletesen kész. Szóval csak akkor árulom el, ha úgy érzem, teljesen megvagyok vele.”

Az énekesnő producere azért egy kicsit aggodalmaskodik, ha Gaga lemezterveire gondol, mert mint elmondta, szerinte kellene egy kis idő, hogy újra felülmúlhassák magukat. Gaga egyébként nemrég azt is felfedte, hogy szeretne egy duettet Elton Johnnal, akivel dolgozott már együtt a Hello Hello című dalban a Gnomeo és Júlia című rajzfilmhez, és akivel a tavalyi Grammy-díjátadón fel is lépett már.

Lényeg a lényeg: Gaga folyamatosan tervez, így nemcsak egy világrekord turné tervei, de a színpadkép, a leendő album, és egy új együttműködés lehetősége is ott forog a szőke buksijában.
http://video.1music.hu/clips/MV110266_LadyGaga_Judas_MPEG2_HD_PAL.f4v