Ke$ha elbőgte magát felvétel közben

Ke$ha elbőgte magát felvétel közben

News

Ke$ha sok mindenről híres, például a durva sminkjeiről, a csillámtengerről, az őrült szettjeiről, de arról nem igazán, hogy higgadtan, érzelemdúsan énekeljen egy dalt. Most már ez is megtörtént, hiszen az Amnesty International nevű emberi jogi szervezet fennállásának 50. évfordulójának tiszteletére kiadott cd-n pont ezt teszi. A válogatáslemezre 76 művész énekelt fel dalokat, méghozzá mindannyian Bob Dylan szerzeményeit. Az előadók között szerepel Miley Cyrus, Joan Baez, Adele, a Maroon 5, Pete Seeger, és persze Ke$ha.

Az Amnesty International egyszer már kiadott egy igazi sztárparádét felvonultató feldolgozáslemezt, még 2007-ben. Az Instant Karma: The Amnesty International Campaign To Save Darfur című segélylemezen a több, mint 60 előadó John Lennon számokat értelmezett újra. És hogy az 50. évfordulóra miért pont Bob Dylant választották? Azért, mert a legendás zenész pontosan 50 évvel ezelőtt adta ki első lemezét.

A Chimes Of Freedom: Songs of Bob Dylan Honoring 50 Years of Amnesty International című négylemezes válogatáson 75 dal szerepel, köztük Ke$ha igen érzelmesre sikerült verziója, amelyet most meg is hallhattok. És igen, az énekesnő valóban sírt a felvétel közben. A Rolling Stone magazinnak egyébként elmondta, hogy még csak véletlenül sem akart popos verziót készíteni. Csekkoljátok, szerintünk elég jó lett! Alatta pedig Miley-é, az is szuper.