A 30 Seconds to Mars rekordot döntött!

A 30 Seconds to Mars rekordot döntött!

News

Jared Leto zenekara azzal csinált rekordot, hogy egyetlen albumot minden eddigi koncertkörútnál több állomáson keresztül turnéztattak. Két év alatt 309 showt nyomtak le a This Is War című albummal, amely 2009 decemberében jelent meg. A zenekar a New York-i Hammerstein Ballroomban tartotta a 300. koncertet, amelyet aztán még kilenc bulival fejeltek meg, csak hogy igazán méltóak legyenek a rekordra.

Jared a banda honlapján mondott köszönetet:

„Kicsit több, mint két év alatt körbeutaztuk az egész csodálatos földgolyót. Könyörtelenül nyomtuk hegyeken át, tengerek fölött, sajátos utakon fedeztük fel a földet. Nagyon sok mindent megtanultunk magukról, a világról, mindezt általatok. Köszönet az álmokért. Köszönet az emlékekért. És köszönet a felejthetetlen kalandokért. Életre szóló kaland volt, nagyon hálásak vagyunk mindezért!”

Lady Gaga is turnérekordot tervez, de ő úgy gondolta, hogy egy 450 állomásos koncertkörutat fog lenyomni legközelebb. ha az sikerül neki, akkor kiüti hát a 30 Seconds to Mars-t a nyeregből. Szerintetek meg fogja csinálni, vagy a rockbanda marad a csúcstartó?