Jövőre jön az új Foo Fighters lemez

Jövőre jön az új Foo Fighters lemez

News

A Foo Fighters legutolsó albuma, a Wasting Light áprilisban jelent meg, de a srácoknak valószínűleg nagyon hiányozhatott a stúdió, hiszen hamarosan vissza is vonulnak oda. Dave Grohl azt nyilatkozta, hogy már el is kezdtek új, albumra való dalokon agyalni.

„Egyszerűen még nem fejezhetjük be. – írta Grohl a honlapjukon – Annyi koncert van még, amit le kell nyomnunk, annyi dal, amelyet meg kell írnunk, annyi album, amelyet fel kell vennünk.”

A Foo Fighterst egyébként Grammy-díjra is jelölték, ami láthatóan meglepte a bandát, hiszen szintén Grohl így nyilatkozott a dologról.

„A tény, hogy egy rock and roll album, amelyet egy garázsban rögzítettek, teljesen analóg technikával, semmilyen számítógépes segítséggel, egy no.1 album lehet világszerte, és Grammyre jelölhetik az év albuma kategóriában, na, hát az… manapság szerintem azért elég hősies dolog. Ez igazán lelkesítő, és emiatt is úgy érezzük, hogy mi vagyunk a világ legszerencsésebb zenekara. Szóval köszi mindenkinek. Ez mindent jelent számunkra.”

A legjobb rock album kategóriára egyébként a legújabb Red Hot Chili Peppers albumot és a Kings of Leon utolsó lemezét is jelölték, úgyhogy a Foo Fightersek fiúk igazán izgulhatnak a végeredmény miatt.