Lady Gagát meghekkelték!

Lady Gagát meghekkelték!

News

A minap úgy tűnt, hogy Lady Gaga irtó nagylelkű kedvében, hiszen azt írta ki Twitterére, hogy „INGYEN iPad2 mindannyiótoknak, az ünnepek szellemében!” Nos, hát amint az gyanítható volt, nam gaga akar kiosztani egy-egy küyüt mind a 17 milllió követőjének, hanem egész egyszerűen egy hekker szórakozott.

Amint arról a BBC is beszámolt, az idei év legtöbbet kereső énekesnőjének feltörték a Twitter, illetve Facebook accountját is. Akik bedőltek a hírnek, azoknak követniük kellett az ál-Gaga által beírt linket, majd megadni adataikat, amiről talán nem is kell mondanunk, hogy mekkora gáz. A Facebookon így szólt a nagylelkű üzenet:

„Tehát a következő 72 órában durva ajándékozást tartunk a Mother Monster összes rajongójának. Jelentkezzetek be, és és fogadjátok szeretettel a Lady Gaga iPad-et az ünnepek alatt. Játékszabályokért és a regisztrációért kattintsatok az alábbi linkre.”

A nyilvánvalóan nagy kamunak még legalább százezren bedőltek, de iPad helyett egyetlen dologgal találkozta; egy jó kis vírussal…

A hacker ámokfutását persze gyorsan leállították, majd az igazi Gaga elégedetten nyugtázta üzenetével: „Hűű… A hekkelésnek vége!”

Na ehhez mit szóltok? Senki nincs biztonságban… És légyszi ne adjátok meg az adataitokat fölöslegesen soha!

http://video.1music.hu/clips/MV110775_Lady_Gaga_Marry_The_Night_Short_Version.f4v