Adele bepasizott!

Adele bepasizott!

News

A 23 éves Adele egy szakállas férfival csókolózott floridai nyaralása alatt. A pasas se nem énekes, se nem filmsztár, a hozzáértők megállapították, hogy ő Simon Konecki, a Drop4Drop nevű jótékonysági szervezet főnöke.

A pár nagyokat kacagva sétálgatott és ölelkezett a parton, voltak egy nemzeti parkban, és a Floridára oly jellemző mocsárjárós kiránduláson is részt vettek, szóval nem úgy tűnt, hogy holmi egyéjszakás kalandról van szó. Adele tehát végre kiheverte előző szakítását, amely aztán a 21 című albumát is megihlette. Ideje volt, hiszen még ő maga is elismerte, hogy túl sokáig hordozta magában a keserű érzéseket. Nemrég nyilatkozta azt a Billboard magazinnak, hogy úgy érzi, készen állna már egy új szerelemre:

„Hogy őszinte legyek, elég nyomorultul érzem magam néha amiatt, hogy nincs senki, akivel megoszthatnám a dolgaimat. Soha semmi mást nem akartam jobban, mint szeretni és viszontszeretve lenni. De aztán rájöttem, hogy a dalaimon keresztül milliókkal és milliókkal meg tudom osztani az érzéseimet! 2009 nyara óta éreztem úgy, hogy nem állok készen egy új szerelemre. Ez viszont már megváltozott, jöhet a kapcsolat! Bár még nem találkoztam senkivel, akivel menne.”

Hát most úgy tűnik, megvan az illető. Hajrá Adele, hajrá szerelem! Kattintsatok IDE a képekért!
http://video.1music.hu/clips/Adele_-_Rolling_In_The_Deep.f4v