Riri és Chris Brown újra együtt?

Riri és Chris Brown újra együtt?

News

Felröppent a pletyka, hogy Rihanna és Chris Brown újra együtt van, és ezt a két sztár nemhogy cáfolja, de egyenesen olajat öntve a tűzre, félreérthető Twitteres bejegyzések garmadáját küldözgetik egymásnak. Még december végén tweetelt Brown egy olyat, hogy „Jobban szeretlek, mint azt gondolnád.”, ami után nem sokkal Rihanna azt csiripelte az éterbe, hogy „Mindig szeretni foglak #1LOVE”. Attól függetlenül, hogy nincs rá bizonyíték, hogy egymásnak címezték a tweeteket, a pletykagépezet beindult.

Aztán persze elkezdtek romantikus dolgokat és dalidézeteket is elkezdtek írogatni, ami végleg összezavarta a rajongókat. Riri nem sokkal azután, hogy Chris Brownt Karrueche Trannal, vagyis barátnőjével látták Las Vegasban, írt egy ilyet, hogy „Hogy tudsz hazudni neki, amikor közben velem fekszel?!”.

Nem sokkal később az énekesnő azt is leírta, hogy „Jajj, de rosszkislány vagyok. Rossz, rossz”, úgyhogy valóban eldönthetetlen, mi a helyzet. Mint azt valószínűleg tudjátok, Rihanna és Chris Brown kapcsolatának az vetett véget 2009-ben, hogy a srác alaposan összeverte az énekesnő fejét. Mit gondoltok, csak hülyéskednek, és szívatják a népet, vagy tényleg lehet köztük valami? Meg lehet bocsátani olyannak, aki egyszer rettenetesen összevert bennünket?
http://video.1music.hu/clips/MV110795_Rihanna_You_Da_One.f4v