Beyoncé lánya Lucifertől van?

Beyoncé lánya Lucifertől van?

News

Szegény kis Blue Ivy Carter, még csak 4 napos, de már egyenesen azt terjesztik róla, hogy talán Lucifertől fogant, vagy legalábbis a szülei sátánisták. Egy másik elmélet szerint pedig Jay-Z tagja az Illuminátus nevű (szabadkőműves jellegű) titkos szervezetnek (akik az összeesküvés-elméletek imádói szerint a világot irányítják, és új világrend kiépítésén dolgoznak), és ezt a kisbaba neve egyértelműen igazolja. Ezek az őrültnek tűnő elméletek onnan jöttek, hogy a különféle teóriagyárosok elkezdték elemeire bontani a kisbaba nevét, amiből messzemenő következtetéseket vontak le…

Például azt, hogy a Blue a Born Living Under Evil (kb. a gonosz szolgálatára született) rövidítése, az Ivy pedig az Illuminati’s Very Youngest (az illuminátus legfiatalabbja) vagy talán az Illuminati’s Victorious Youth (az illumináti győzedelmes ifjúsága) betűszava. Jay-Z-ről egyébként nem először állítják azt, hogy esetleg tagja a szervezetnek (aminek egyértelmű létezése sem bizonyított), de ez nem meglepő, sok sztárt vádoltak már hasonlóval (pl. Lady Gagát természetesen).

A sátánista elmélet szerint a Blue Ivy visszafelé olvasva Eulb Yvi, aki pedig nem más, mint Lucifer egyik lánya. (Lucifernek egyébként nincsenek lányai, ilyen nevű pedig főleg, de lényegtelen).

Kemény mi? Szerintetek mi a kis Blue Ivy? Tényleg elhozza majd a világvégét? (Ja, mert természetesen ilyen teóriák is vannak.)