OMG! Adele még mindig bagózik

OMG! Adele még mindig bagózik

News

Adele elvileg azon küzd, jogy le tudjon szokni a cigiről, a Life & Style magazin szerint azonban ez nem megy neki, hiszen most is bagózáson kapták. Dohányozni természetesen alapjáraton is eszetlenség (senkinek sem kell bemutatni az egészségkárosító hatásait), de Adele nemrég torokműtéten esett át, mivel polipot távolítottak el a hangszálairól, úgyhogy számára történetesen még tilos is volna. Egy szemtanú jelentette a magazinnak, hogy látta az énekesnőt még január legelején Floridában, új pasijával, Simon Koneckivel, és Adele éppen nagyban bagózott.

„A Bobby Rubino étteremben vacsoráztunk, és ott voltak Adele-ék is. – mesélte a szemtanú. – Miután végeztek, Adele kiment az étterem elé és rágyújtott.” (Látjátok, az Egyesült Államokban is csak a vendéglátóhelyeken kívül lehet cigizni – ahogyan egyébként szinte mindenhol Európában…)

Azóta már más is látta őt cigizni, tehát valószínűleg nem egyszeri megingásról volt tehát szó. Már otthon, Londonban is elkapták járókelők, amint a kocsijában tolt el egy dekket. Az énekesnő tavaly, még jóval műtétje beszélt arról, hogy le kellene szoknia, mert borzasztónak tartja azt, hogy dohányzik.

„A hangom sokkal jobb volt, mielőtt elkezdtem bagózni. – mesélte akkor a Glamour magazinnak. – Kábé egy hete vettem észre, hogy változás történt a hangomban, és ez nem túl jó.”

Azóta pedig aztán a hangját is veszélyeztető műtéten esett át, úgyhogy igazán ideje volna leállni. De hiába, a rászokás nagy úr. Mi azért szurkolunk neki, hogy letegye a cigit.

http://video.1music.hu/clips/Adele_-_Rolling_In_The_Deep.f4v