Bruno Mars számára véget ért a kokain ügy

Bruno Mars számára véget ért a kokain ügy

News


Bruno Marst 2011 februárjában találták bűnösnek drogbirtoklás ügyében, amiért 2010 szeptemberében a Las Vegas-i Hard Rock Hotel mosdójának egyik személyzetise észrevette őt, amint egy fehér porral teli zacskó van nála. Az ítélet nem lett nagyon súlyos, fegyházbüntetés helyett egy év felfüggesztettet és 2000 dolláros bírságot kapott, illetve 200 óra közmunka elvégzésére ítélték, és persze arra, hogy drogtanácsadóhoz kelljen járnia.

Az ügy tegnap ért véget, amikor is Brunónak (eredeti nevén Peter Gene Hernandez), meg kellett volna jelennie utolsó tárgyalásán Las Vegasban, de ő mégsem volt ott. De ennek ellenére jogi képviselőinek sikerült meggyőzniük a bírót, hogy ügyfelük az ítélet óta példás életet él, és mindenféle balhétól távol tartja magát, úgyhogy a próbaidejét kiválóan teljesíti.

Bruno számára így aztán véget ért az egész procedúra, hiszen jóval a bíróság elvárásain felül teljesítette a próbaidőt. Ezzel tehát nincs is már gondja, már csak azzal kell foglalkoznia, hogy jól sikerüljön a Grammy-díjátadón való fellépése. És persze, hogy nyerjen, hiszen hat díjra is jelölték.