Selena Gomez hatalmasat szakított

Selena Gomez hatalmasat szakított

News

Selena Gomez pénteken adott jótékonysági koncertet, amelynek bevétele 200.000 dollár volt, azaz csaknem 48 millió forint. A szép kis összeg a UNICEF (Egyesült Nemzetek Gyermekalapja) számlájára vándorol, amellyel nélkülöző gyerekeket segítenek a világ minden táján. Sel 2008-ban csatlakozott a UNICEF-hez, többször is beszélt már a gyermekek jogairól, majd 2009-ben a szervezet egyik hivatalos képviselője lett.

Selena bandájával, a The Scene-nel nem most először lépett fel a UNICEF koncertjén, tavaly felléptek már ugyanazon a helyen, mint most. A pénteki bulin természetesen Selena barátja, Justin Bieber is jelen volt, hogy morális támogatást nyújtson kedvesének. Az eseményen David Beckham is megjelent a gyerekeivel, és Ashley Tisdale is felbukkant, bár ő csak a backstage-ben. Selena a Facebook oldalán köszönte meg másnap mindenkinek a részvételt, illetve a szép kis summát, amely nagy segítség lesz valakiknek.

„Köszönöm mindnyájatoknak, akik eljöttetek tegnap a House of Bluesba. Ez volt az a koncert, amit a legjobban vártam, és alig várom, hogy jövőre is itt lehessek. Nem tudok pontos számokat, de nagyjából 200.000 dollár gyűlt össze a UNICEF számláján, amivel világszerte sok gyereknek tudunk segíteni.”

Ez valóban nagy összeg, de ahhoz képest, hogy maga Sel 5 millió dollárt (kb. 1,2 milliárd forint) keresett egy év alatt, mondjuk édeskevés…