Taylor Swift a jövő miatt aggódik

Taylor Swift a jövő miatt aggódik

News

Amerika abszolút kedvenc country énekesnője, a 22 éves Taylor Swift minden reális ok nélkül parázik a jövőtől. Mindig is sokat agyalt azon, hogyan tarthatná karrierjét a topon, és 2012-ben minden eddiginél égetőbb kérdés számára. Idén jelenik meg ugyanis negyedik stúdióalbuma, amellyel igen nehéz lesz überelnie az előző lemezt. A Speak Now című album ugyanis ötszörös platinalemez lett az Egyesült Államokban, és annyi díjat nyert miatta, amivel megtölthetne egy kisebb szobát.

„Eléggé rágódóm a jövő miatt. – mesélte egy interjúban a Vogue magazinnak. – Hogy mi legyen a következő lépés, aztán az azutáni. Hogyan tartsam fenn ezt az egészet. Hogyan fejlődjek. Hogyan lépjek túl magamon. Olyanokon tépelődök, hogy mit fogok csinálni mondjuk 30 évesen? De mivel az ilyen kérdésekre sosincs válasz, így ez mindig csak egy megoldhatatlan egyenlet marad. Állandóan addig analizálom magam, míg egy nagy rakás aggodalom lesz az életem.”

Pedig az énekesnőnek vélhetőleg a további életében már nemigen kellene aggódnia semmi miatt, legalábbis ami az anyagiakat illeti. A negyedik lemezét egyébként egy hatalmas, velőtrázó szerelmi csalódás inspirálta. Ezen senki nem lepődött meg, aki ismeri az eddigi munkásságát, hiszen dalaiban gyakran szól be volt pasijainak (akikből elég sok van).

„Az egyetlen módja, hogy könnyedebben érezzem magam, hogy egy iszonyú fájdalmas és szörnyű helyzetbe képzelem magam, például hogy elvesztek valakit, és erről írok dalokat.” – magyarázta a témaválasztást.

Így látatlanba azt mondjuk, nem kell aggódnia, biztos, hogy az új album is tuti siker lesz. Ti mit gondoltok?