Beyoncé és Jay-Z európai lesz

Beyoncé és Jay-Z európai lesz

News

Az újszülöttként is rekorddöntögető kis Blue Ivy iszonyatosan szerencsés gyerek, hiszen nem elég, hogy szülei a kurrens popzene királyi párja, az anyagi gondtalanságon kívül tökéletes boldogságot is kívánnak biztosítani a kis hercegnőjüknek. El is kezdtek azon merengeni, hogy mennyire embertelen az, ahogyan a paparazzók elszaporodtak hazájukban, és már annak a gondolatától is rosszul lettek, hogy kislányuknak úgy kell majd felnőnie, hogy állandóan a nyomában vannak.

Egy forrás azt nyilatkozta a Look magazinnak, hogy simán látja őket lelki szemei előtt, amint Franciaországba költöznek, akárcsak Angelina Jolie és Brad Pitt, hogy ne zaklathassák őket olyan mértékben a lesifotósok. A bizonyos forrás elmesélte, hogyan próbálták Jay-Z-ék félrevezetni a közvéleményt már hónapokkal Beyoncé szülése előtt.

„Gondosan megtervezték, hogy félrevezessék a médiát, és mindenki februárra várta Blue-t, így úszták meg a fotósok hadát a kórháznál. Jay-Z is sikeresen kibírta, hogy senkinek ne nagyon beszéljen felesége szülésének valódi időpontjáról. Ettől függetlenül azért sok biztonsági őr kellett a kórházhoz, biztonsági szakértők szervezték meg, melyik hova álljon. Tisztára olyan volt, mintha az elnök jött volna látogatóba…”

Valóban kemény lehet így az élet, szóval kíváncsian várjuk, merre „menekül” majd a híres család…