Britney újra szabad

Britney újra szabad

News

Úgy tűnik, hogy Britney visszaszerezheti az irányítást saját élete fölött, most, hogy harmadszorra is férjhez készül menni. Az énekesnő apja 2008-ban lett Brit teljes körű gyámja, miután az énekesnő idegileg teljesen összeroppant, és a szakvélemények szerint túlságosan is befolyásolhatóvá vált a negatív hatások által. De mivel Britney most újra sínen van, mármint átvitt értelemben, Femme Fatale című albuma tuti siker lett, és barátja, Jason Trawick is megkérte a kezét, az apa, Jamie Spears úgy döntött, minden rendben van, nincs már szükség az ő gyámságára. A 30 éves énekesnő végre visszaszerezheti hát a befolyását saját pénz- és magánügyei felett. Egy forrás így nyilatkozott a Sunday Expressnek.

„Jamie február elején szándékozik Britneyvel elmenni a bíróságra, mert azt akarja, hogy mire a lánya férjhez megy, minden tekintetben szabad, fiatal nő lehessen.”

Remélhetőleg ez a harmadik házasság már tökéletesen fog működni, és brit nem csalódik többet, mert akkor biztos, hogy nem ússza meg ép ésszel.