Kanye West igazi nyomi

Kanye West igazi nyomi

News

Kanye West nem barátja a technikának, már ami a mobilkommunikációt illeti. A rapper híres arról, hogy nincs mobiltelefonja, és ez most abba került, hogy kiadójával lecsúszott egy ifjú tehetségről, akiből bizony jó sok pénzt csinálhatott volna. Kanye ugyanis csak emailen elérhető, a felfedezett, French Montana viszont az elektronikus levezeléshez éri magát túl ostobának, úgyhogy az üzlet elúszott, és ő inkább P. Diddyhez fordult. Egy rádióinterjúban így nyilatkozott az esetről a fiatal rapper:

„Kanyénak nincs mobilja. Tehát ha kapcsolatba akarsz kerülni vele, emailt kell írnod neki. De én ezt a világért sem bírom megérteni. Nem tudom, hogyan kell használni az emailt, szóval rájöttem hogy így soha nem tudok vele beszélni, és hát hogy bízhatnám rá így a karrieremet?”

French nem is tétlenkedett, jelentkezett P.Diddy kiadójához, és nála jelenik majd meg a lemeze.

„Amikor találkoztam Puffal, mindent megtett, amit előtte ígért. És Rozay (P. Diddy barátja, Rick Ross) is mindenben segített.”

Szerintünk nagyon LOL ez a sztori. Gondoltátok volna, hogy valaki, aki a showbiznisz egyik uralkodója, nem használ telefont? És hogy van olyan 27 éves ember a nyugati civilizációban, aki nem tud emailezni???