Demi Lovato szakított

Demi Lovato szakított

News

Demi Lovato úgy döntött, hogy szünetelteti a mikroblogját, mert állandóan cask bajba keveredik miatta, de legalábbis állandósan támadások érik a rövidke üzenetei miatt. Például különféle vallási csoportok szóltak be neki, amikor egyszer arról írt, hogy a Jóisten őt állandóan „sz*rral dobálja”, ezért dühös rá. De expasija, Wilmer Valderrama is megsértődött, amikor nemrég arról írt, hogy a „legfontosabb dolog, amit egy nő megtanulhat az élete során az az, hogy soha ne legyen szüksége férfira.” A tinisztár már be is jelentette a Twitteren a szünetet:

„Twitter szünet következik. Ez lesz most a legjobb. Különben is, ki hatalmazott fel ezekre a dolgokra? Állandóan csak bajba keverem magam. Haha. Szóval... VISZLÁT!”

Barátnője, Miley Cyrus már letörölte magát egyszer a mikroblogszolgáltatóról, de kb. egy év után újra regisztrált. Kíváncsian várjuk, Demi meddig bírja ki a twittermentességet. Egyébként számára valóban fontos felület volt, hiszen ott beszélt először étkezései zavarairól és kezeléséről is, és lányok tömegének adott erőt őszinte posztjaival.
Szerintetek meddig hallgat majd Demi?