Blue Ivy keresztanyja a világ legbefolyásosabb nője

Blue Ivy keresztanyja a világ legbefolyásosabb nője

News

Már születése előtt is nyilvánvaló volt, hogy Jay-Z és Beyoncé kislánya, a kis Blue Ivy hírből sem fogja ismerni soha életében a nélkülözés szót, vagy bármit, ami ehhez kapcsolódik, hiszen szülei felfoghatatlanul gazdagok és menők. Az pedig, hogy a baba keresztanyjának a világ legbefolyásosabb nőjét, Oprah Winfreyt választották, már csak hab a tortán. Az biztos, hogy a kis Blue Ivynak nemcsak pénzben és földi javakban nem lesz hiánya, de szerepmodellben sem.

Oprah Winfrey ugyanis igazi példakép lehet (bárki) számára, hiszen ő igazán borzalmas körülmények közül nőtte ki magát, és lett önerejéből az USA vezető médiaszemélyisége. Korai évei szörnyűek voltak: nagybátyja és más férfirokonai 9 éves korától zaklatták szexuálisan, 14 évesen teherbe is esett (kisbabája csecsemőként életét vesztette), majd drogos lett, de ő ezek ellenére nem omlott össze, hanem talpraállt, és ő lett a világ első női, fekete bőrű milliárdosa. Ilyne élettapasztalatokkal remélhetőleg ellensúlyozza majd Blue Ivyban azt, hogy természetesnek vegye a gazdagságot, ami őt körbeveszi.

A baba keresztapjának pedig Jay-Z legjobb barátját, Trayn „Ty Ty” Smith-t választották. Így hát az eddigi pletykák, melyek szerint Kanye West és Kelly Rowland lehetnek a keresztszülők, hamisnak bizonyultak.