Lady Gaga szülei éttermet nyitnak

Lady Gaga szülei éttermet nyitnak

News

Lady Gaga szülei, Joe és Cynthia Germanotta feburár 1-én nyitják meg éttermüket, és valósítják meg ezzel oly régóta dédelgetett álmukat. A hely neve Joanne Trattoria, és a 68. utcában található, és olyan ételek szerepelnek majd az étlapon, amelyeket a Mother Monster is evett gyerekkorában, és amiket különösen szeretett.

A The New York Times már fel is derítette a helyet: lesz belső udvara, vagyis patio része, és kb. 70 embert tud majd egyszerre kiszolgálni. A dizájn természetesen olaszos, toszkán tájképek díszítik a belső teret, és néhány családi fotó - de Gagáról nincsen kép, sem aláírt ereklyék a falon. Germanotta papa egyébként az újságcikk által már üzent lánya rajongóinak, hiszen az éttermet nem szeretnék Gaga zarándokhelynek, pusztán egy helynek, ahol szuper a kaja. Ezt mondta a The New York Times riporterének:

„Ha azt várják, hogy idejönnek, és Grammy díjakat, képeket, meg hasonlókat látnak majd, nagyot tévednek.”

Ezenkívül azt is fontosnak tartotta megjegyezni, hogy lányuk még csak nem is társtulajdonos az étteremben, és akkor is megnyitna a Joanne Trattoria, ha Stefani nem lesz ilyen sikeres. Az étlap egy-két tételét is elárulta az olvasóknak: lesz Papa G csirkéje nevű étel, amelyet Germanotta úr elhunyt nővére ihletett, akiről az éttermet is elnevezték. Lesz Cynthia salátája is, amely nyilvánvalóan Gaga édesanyjának szájaíze szerint való. Az ételek árai 25-30 dollár körül mozognak majd, amely nekünk hirtelen soknak tűnik, de New Yorkban egész jónak számítanak... Mit gondoltok, mindezek ellenére, odajárnak majd a little monsterek?