Drake elnök akar lenni

Drake elnök akar lenni

News

Drake arról beszélt, hogy szeretné eljátszani Barack Obama amerikai elnököt egy, a róla szóló filmben. A rappertől nem volna idegen a színészkedés, elvégre úgy került be a showbusinnesbe is, méghozzá a Degrassi Gimi című sorozattal.

„Remélem, hogy hamarosan készít valaki filmet Obama életéről, mert szerintem én el tudnám őt játszani. Ez a célom. Akármikor beszél a tévében, én mindig megnézem. Nagyon figyelek rá, figyelmesen hallgatom a hangját, ahogy beszél. Bármelyik ismerősömet is kérdeznéd, mindenki azt mondaná, hogy nagyon jó vagyok az utánzásában. – mondta Drake egy interjúban. – Régóta olvasok forgatókönyveket, és szeretnék valami igazán jót csinálni. Szeretnék tenni valamit a kultúráért. A fiatalokért, akik mindenre fogékonyak.”

Pedig Drake-nek a zenei szekere is igencsak beindult, úgyhogy nem azért gondolkodik a színészeten, mert annyira tétlenkedne. Novemberben adta ki második albumát, és a hírek szerint buzgón dolgozik egy Justin Bieberes duetten, illetve egy kollaboráción a Florence And The Machine-nel is.

El tudnátok őt képzelni Obamaként?